A H's Boyfriend
BlackWhite?



[Welcome]

hy3 , alang2 dh masuk tuh follow lha skali ya :D
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters and Copycats here


Round-Round



Story About Links Goodies


Triangle-Triangle


Skin Made by Muhd Amirul
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Muhd Amirul
Tag Game ^^
Sunday, December 25, 2011 | 8:09 AM | 0 BlackWhite
assalamualaikum,,hy semua,,sihat,, tag game,,ape tuh,,tag game ??apa benda nih,,umm,,aq p0n xtahu apa bnda nih,aq tahu sikit2 jea,,xlha rmai sgt bl0gger men bebda nih  Akak Fara ,,ni haa jwpan yg kau bg kat aku dlm blog kau tuh,,hee,, tng0k at bwh,,

ni rules dia,,bca !!x bca,,aq sepuk kau nnti kang,. !!hehe,,gurau jea,,



x nampak,,click gmabar ni,,nnti dy kluar lha ,,


hah,,~~ni jwpan Akak Fara oi,,

xOx : siapa nama mak awak ?
Radhiah Binti Abu Bakar

xOx : umur bf/gf atau bestie ?
umur ??umm,,maaf sy  xade gf lha,,single,,hehe

xOx : bilik awak warna apa ?
bilik wrna apaa??wrna kuning,,my fav

xOx : paling lama couple berapa lama ?
paling lma kple agak2 8 bulan kot,,pastu cerai,,

xOx : ciri ciri lelaki/ perempuan yang awak minat ?
sy ska perempuan yg cntik ,, baik ,, setia ,,hee~~

xOx : pernah dapat something special dari gf/bf ?
umm,, tak ,,ex2 sy semua kedekut taik id0ng manis

xOx : marah tak kalau saya tanya banyak benda yang lebih kepada percintaan ?
x lgsung~~

xOx : dalam sehari , berapa lama awak ambil masa untuk online facebook ?
umm,,xtahu lha,,law ad msa on lha ,,law xad,,off lha ,,hehe
xOx : suka facebook timeline ?
x,,sy bwd p0n sbb sy nk try jea,,menyesal gla bwd,, :C

xOx : stay dekat mana ?
aik,,bkn dh tau ka??at0iy~~

xOx : dah follow ft shout dekat blog saya tak ?
f0ll0w dh ,,sh0ut ,,umm,,entah r, x k0t ,,

hah,~~dh jwh dh Akak Fara

hee~~


Older Post