A H's Boyfriend
BlackWhite?



[Welcome]

hy3 , alang2 dh masuk tuh follow lha skali ya :D
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters and Copycats here


Round-Round



Story About Links Goodies


Triangle-Triangle


Skin Made by Muhd Amirul
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Muhd Amirul
Tag Game ^^
Sunday, December 25, 2011 | 8:09 AM | 0 BlackWhite
assalamualaikum,,hy semua,,sihat,, tag game,,ape tuh,,tag game ??apa benda nih,,umm,,aq p0n xtahu apa bnda nih,aq tahu sikit2 jea,,xlha rmai sgt bl0gger men bebda nih  Akak Fara ,,ni haa jwpan yg kau bg kat aku dlm blog kau tuh,,hee,, tng0k at bwh,,

ni rules dia,,bca !!x bca,,aq sepuk kau nnti kang,. !!hehe,,gurau jea,,



x nampak,,click gmabar ni,,nnti dy kluar lha ,,


hah,,~~ni jwpan Akak Fara oi,,

xOx : siapa nama mak awak ?
Radhiah Binti Abu Bakar

xOx : umur bf/gf atau bestie ?
umur ??umm,,maaf sy  xade gf lha,,single,,hehe

xOx : bilik awak warna apa ?
bilik wrna apaa??wrna kuning,,my fav

xOx : paling lama couple berapa lama ?
paling lma kple agak2 8 bulan kot,,pastu cerai,,

xOx : ciri ciri lelaki/ perempuan yang awak minat ?
sy ska perempuan yg cntik ,, baik ,, setia ,,hee~~

xOx : pernah dapat something special dari gf/bf ?
umm,, tak ,,ex2 sy semua kedekut taik id0ng manis

xOx : marah tak kalau saya tanya banyak benda yang lebih kepada percintaan ?
x lgsung~~

xOx : dalam sehari , berapa lama awak ambil masa untuk online facebook ?
umm,,xtahu lha,,law ad msa on lha ,,law xad,,off lha ,,hehe
xOx : suka facebook timeline ?
x,,sy bwd p0n sbb sy nk try jea,,menyesal gla bwd,, :C

xOx : stay dekat mana ?
aik,,bkn dh tau ka??at0iy~~

xOx : dah follow ft shout dekat blog saya tak ?
f0ll0w dh ,,sh0ut ,,umm,,entah r, x k0t ,,

hah,~~dh jwh dh Akak Fara

hee~~

Sebab Lelaki Tidak Tertarik Pada Diri Anda
| 6:35 AM | 0 BlackWhite
askom,,ari ni na bwd entri tentang SEBAB LELAKI TIDAK TERTARIK PADA DIRI ANDA
umm,,kpda pompuan2 yg ,,jangan hairan lar kalau anda adalah ciri-ciri seperti ini . Here are some information.

1.Kurang Kenyakinan Diri
Lelaki adalah kaum yang lebih pemalu dari perempuan. Mereka mungkin hebat dalam beberapa perkara, namun sifat pemalu adalah tinggi dalam beberapa perkara. Jika anda kurang keyakinan diri dan kurang bergaul dengan dia, dia tidak tahu anda berminat pada dia. Di sebabkan malu juga, dia tidak akan menegur anda jika anda bersikap tidak mesra kerana dia takut anda tidak akan layan dia semasa dia menegur anda.

2.Anda Tidak Cool
Cepat marah, melenting dan selalu merungut akan menyebabkan lelaki takut untuk menghampiri anda. Lelaki paling takut jika berhadapan dengan wanita yang penuh dengan sikap di atas. Anda perlu tenangkan diri dan sentiasa bersikap matang apabila berhadapan dengan sesuatu masalah. Melalui kematangan yang anda tunjuk, lelaki akan lebih mudah untuk jatuh cinta pada anda.

3.Penampilan Yang Tidak Menarik
Lelaki selalunya akan jatuh cinta pada wanita yang jaga penampilan dirinya. Menjadi satu kebanggaan bagi lelaki apabila dia berjaya berdamping dengan seorang wanita yang tampil dengan penampilan yang menarik. Anda perlu jadi seorang wanita yang ceria dan sentiasa jaga pemakaian anda supaya sentiasa menarik.

I want to COUPLE her again :(
Monday, December 19, 2011 | 9:12 AM | 0 BlackWhite

hurm,,aq nk sgt kple dgn DIA blik,,tp,,DIA dh ad b0yfried,,umm,,
klau ajk blik,,msti dy xmaw pnya r,,klau lha aq x kta dkt DIA mcm tuh arytuh,,
aq sj nk test dy syang aq kea x,,umm,,tmg0k2..dy mmg bt0l2 nk pt0z., :(


Older Post