A H's Boyfriend
BlackWhite?[Welcome]

hy3 , alang2 dh masuk tuh follow lha skali ya :D
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters and Copycats here


Round-RoundStory About Links Goodies


Triangle-Triangle


Skin Made by Muhd Amirul
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Muhd Amirul
Sebab Lelaki Tidak Tertarik Pada Diri Anda
Sunday, December 25, 2011 | 6:35 AM | 0 BlackWhite
askom,,ari ni na bwd entri tentang SEBAB LELAKI TIDAK TERTARIK PADA DIRI ANDA
umm,,kpda pompuan2 yg ,,jangan hairan lar kalau anda adalah ciri-ciri seperti ini . Here are some information.

1.Kurang Kenyakinan Diri
Lelaki adalah kaum yang lebih pemalu dari perempuan. Mereka mungkin hebat dalam beberapa perkara, namun sifat pemalu adalah tinggi dalam beberapa perkara. Jika anda kurang keyakinan diri dan kurang bergaul dengan dia, dia tidak tahu anda berminat pada dia. Di sebabkan malu juga, dia tidak akan menegur anda jika anda bersikap tidak mesra kerana dia takut anda tidak akan layan dia semasa dia menegur anda.

2.Anda Tidak Cool
Cepat marah, melenting dan selalu merungut akan menyebabkan lelaki takut untuk menghampiri anda. Lelaki paling takut jika berhadapan dengan wanita yang penuh dengan sikap di atas. Anda perlu tenangkan diri dan sentiasa bersikap matang apabila berhadapan dengan sesuatu masalah. Melalui kematangan yang anda tunjuk, lelaki akan lebih mudah untuk jatuh cinta pada anda.

3.Penampilan Yang Tidak Menarik
Lelaki selalunya akan jatuh cinta pada wanita yang jaga penampilan dirinya. Menjadi satu kebanggaan bagi lelaki apabila dia berjaya berdamping dengan seorang wanita yang tampil dengan penampilan yang menarik. Anda perlu jadi seorang wanita yang ceria dan sentiasa jaga pemakaian anda supaya sentiasa menarik.


Older Post | Newer Post